SZOFTVERFEJLESZTÉS

SZOFTVERFEJLESZTÉS

Láthatóvá tesszük

Az IAHD szakember csapata a különböző összetettségű műszaki megoldások integrálásával és újra tervezésével segít a kis- és közepes méretű szervezeteknek hosszú távú sikereket elérni. Ez növeli a rugalmasságot és az üzleti hatékonyságot.
Szoftvermérnökeink korszerűsíteni és frissíteni fogják szoftverét a legújabb technikák alkalmazásával, amelyek kiegészítik a szoftverműveletek hiányosságait. Szükség esetén az aktuális üzleti igényeinek legjobban megfelelő, hatékony szoftvermegoldást hoznak létre a semmiből.

.

.

KIK VAGYUNK MI

Véleményformálók

Cégünk egyedi szoftverrendszereket fejleszt a dokumentumok személyre szabására szolgáló gépek széles választékához.
Szakértelmünket a kormányzati szervek bizalma támogatja.

KULCSFONTOSSÁGÚ TERMÉKEK

Kulcsfontosságú termékeink a biztonsági és beléptető kártyák, valamint az egyedi APIfejlesztések az olyan termékek biztonságos kezeléséhez, mint – beleértve, de nem korlátozva a -Tranzit engedélyekre

“A továbbjutás titka az elindulás”

– Mark Twain

- Amit csinálunk

IT MEGOLDÁSOK

A személyre szabási szoftver-hardverkomplexum a következő funkciókat látja el:

A Dokumentum Személyre szabási Szoftver-Hardver-Komplex (SHC) célja az adatok elektronikus adathordozóra történő írása, valamint az elektronikus adathordozók felülvizsgálata, a minőség és a dokumentum sértetlenségének ellenőrzése. A Dokumentum Személyre szabó SHC a következő elemekből áll:

A Verifikáló Szoftver Komplexum egy alap azonosítási munkamenet létrehozásával elvégzi a dokumentum elektronikus adathordozójának ellenőrzését. A Minőségellenőrző szoftver lehetővé teszi a dokumentumtulajdonos személyes adatainak teljes ellenőrzését, összehasonlítva az elektronikus adathordozóról leolvasott adatokat a grafikusan ábrázolt adatokkal.

A Minőségellenőrző szoftver a következő funkciók ellátását biztosítja:

Nyitvatartási idő:

Hétfő – Péntek
09:00 – 17:00

+36 30 215 6489

Ha bármilyen kérdése van, kérjük lépjen kapcsolatba velünk

info@iahd-hungary.com

IAHD Hungary Kft.
13 09 200712
2161 Csomád, Levente utca 14/a

Szerzői Jog 2007 – 2022 – IAHD HUNGARY Kft – Adatvédelmi irányelvek