Amit csinálunk

- Értékek

MIÉRT IAHD ?

Az IAHD szakember csapata a különböző összetettségű műszaki megoldások integrálásával és újra tervezésével segít a kis- és közepes méretű szervezeteknek hosszú távú sikereket elérni. Ez növeli a rugalmasságot és az üzleti hatékonyságot. Először – megtervezzük, aztán – megtesszük. Minőségbiztosítási mérnökeink folyamatosan figyelik az új építkezéseket, projektmenedzsereink pedig valós idejű visszajelzést adnak a termékfejlesztési folyamatról.

- Amit csinálunk

mit tehetünk érted?

SZOFTVER
FEJLESZTÉS

Az IAHD szakember csapata a különböző összetettségű műszaki megoldások integrálásával és újra tervezésével segít a kis- és közepes méretű szervezeteknek hosszú távú sikereket elérni.

ADATFELDOLGOZÁS
ADATFELDOLGOZÁS

Akár nagy mennyiségű nyers adatot kezel, akár kis mennyiségű adattal foglalkozik, tudnia kell, hogy az adat átalakítás és az adatfeldolgozás létfontosságú a vállalkozása számára.

ADATTÁROLÁSI
MEGOLDÁSOK

 

Az adatok, az Ön számára egyik legfontosabb értéket jelentik, amelyre mások is vágynak,
ezért ezek védelme elsődleges fontosságú kell, hogy legyen a szervezete számára.

COVID-19: AZ INDULÓ VÁLLALKOZÁSOK ÉS A KISVÁLLALKOZÁSOK TÁMOGATÁSA

Mi, az IAHD-nél szeretnénk alapos ágazati tapasztalatot átadni, elkötelezettséget vállalni és olyan támogatási központot kialakítani, ahol a magyar vállalkozások pénzügyi és szakmai támogatást kapnak az emberektől a világ minden tájáról.

Nyitvatartási idő:

Hétfő – Péntek
09:00 – 17:00

+36 30 215 6489

Ha bármilyen kérdése van, kérjük lépjen kapcsolatba velünk

info@iahd-hungary.com

IAHD Hungary Kft.
13 09 200712
2161 Csomád, Levente utca 14/a

Szerzői Jog 2007 – 2022 – IAHD HUNGARY Kft – Adatvédelmi irányelvek