Adatvédelmi irányelvek

Adatvédelmi irányelvek

Az IAHD Hungary Magyarországon bejegyzett korlátolt felelősségű társaság, és a magyar törvények szerint működik Kötelességünk betartani az EU GDPR szabályait is. Adatvédelmi irányelvünk elmagyarázza, hogyan használjuk fel a weboldalunk használata során Öntől gyűjtött személyes adatokat.

Témák:

​• Milyen adatokat gyűjtünk?

• Hogyan gyűjtjük az Ön adatait?

• Hogyan használjuk fel az Ön adatait?

• Hogyan tároljuk az Ön adatait?

• Marketing

• Mik az Ön adatvédelmi jogai? • Mik azok a sütik?

• Hogyan használjuk a sütiket?

• Milyen típusú sütiket használunk?

• A sütik kezelése

• Más weboldalak adatvédelmi irányelvei

• Az adatvédelmi irányelveink változtatásai

• Hogyan vegye fel velünk a kapcsolatot

• Hogyan lehet kapcsolatba lépni a megfelelő hatóságokkal

Milyen adatokat gyűjtünk?

Az IAHD Hungary a következő adatokat gyűjtheti:

• Személyi azonosító adatok (név, e-mail cím)

Hogyan gyűjtjük az Ön adatait?

Az általunk gyűjtött adatok többségét közvetlenül Ön bocsátja az IAHD Hungary rendelkezésére. Adatgyűjtést végzünk és adatokat dolgozunk fel, amikor:

• Ön online lekérdezést küld, vagy e-mailt ír nekünk bármely termékünkkel vagy szolgáltatásunkkal kapcsolatban.

• Önkéntesen kitölt egy ügyfélfelmérést, vagy visszajelzést küld valamelyik üzenőfalunkra, vagy e-mailben.

• Weboldalunkat böngészője sütijein keresztül használja vagy tekinti meg.

Az IAHD Hungary az alábbi forrásokból is megkaphatja az Ön adatait:

• Közösségi weboldalak, mint például a Facebook és a LinkedIn. Kérjük, olvassa el az adott webhelyek adatvédelmi irányelveit

Hogyan használjuk fel az Ön adatait?

Az IAHD Hungary azért gyűjti az Ön adatait, hogy:

• Feldolgozza az érdeklődéseit.

• E-mailben különleges ajánlatokat küldjön Önnek más termékekről és szolgáltatásokról, amelyek érdekesek lehetnek az Ön számára.

Az IAHD Hungary megoszthatja az Ön adatait partnervállalataival, hogy azok termékeiket és szolgáltatásaikat kínálhassák Önnek.

Hogyan tároljuk az Ön adatait?

Az IAHD Hungary biztonságosan tárolja adatait a megbízható tárhely szolgáltatói környezetben.

Az IAHD Hungary 5 évig őrzi meg az Ön adatait. Ezen időtartam lejártakor véglegesen töröljük az Ön adatait

E-mail küldésével Ön bármikor kérheti adatainak törlését.

Marketing

Az IAHD Hungary olyan termékeiről és szolgáltatásairól, valamint partnervállalatainak termékeiről szeretne információt küldeni Önnek, amelyeket az Ön részére érdekesnek tart.

Ha hozzájárult a marketinghez, bármikor visszavonhatja azt egy későbbi időpontban.

Önnek bármikor joga van leállítani azt, hogy az IAHD Hungary marketing célból lépjen Önnel kapcsolatba, vagy adja át adatait az IAHD Hungary más tagjainak.

Ha már nem szeretné, hogy marketing célokból kapcsolatba lépjünk Önnel, kérjük, írjon nekünk egy e-mailt.

Önnek milyen adatvédelmi jogai vannak?

Az IAHD Hungary szeretné, ha Ön teljes mértékben tudatában lenne minden adatvédelmi jogának. Minden felhasználó jogosult a következőkre:

Hozzáférési jog – Jogában áll kérni az IAHD Hungary-tól személyes adatainak másolatát. Ezért a szolgáltatásért csekély díjat számíthatunk fel Önnek.

A helyesbítéshez való jog – Önnek jogában áll kérni, hogy az IAHD Hungary javítsa ki az Ön által pontatlannak talált információt. Joga van továbbá kérni az IAHD Hungary-t az Ön által hiányosnak vélt információk kiegészítésére

Törlési jog – Jogában áll kérni az IAHD Hungary-tól személyes adatainak törlését.

A feldolgozás korlátozásának joga – Jogában áll kérni az IAHD Hungary-től az Ön személyes adatai feldolgozásának korlátozását.

A feldolgozás kifogásolásához való jog – Önnek jogában áll kifogással élni személyes adatainak az IAHD Hungary általi feldolgozása ellen. Az adat hordozhatóságához való jog — Önnek joga van kérni, hogy az IAHD Hungary továbbítsa az általunk gyűjtött adatokat egy másik szervezetnek, vagy közvetlenül Önnek.

Ha Ön egy kérést küld, egy hónapunk van arra, hogy válaszoljunk Önnek. Ha szeretné gyakorolni a fenti jogok bármelyikét, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba az e-mail címen: Írjon nekünk: info@iahd-hungary.com

Mik azok a sütik?

A sütik olyan szövegfájlok, amelyek az Ön számítógépén kerülnek elhelyezésre, hogy általános internetes naplóinformációkat és látogatói viselkedési információkat gyűjtsenek. Amikor meglátogatja a weboldalainkat, automatikusan adatokat gyűjthetünk Öntől a sütik, vagy hasonló technológiák révén.

További információkért látogasson el az allaboutcookies.org weboldalra.
Hogyan használjuk a sütiket? Az IAHD Hungary számos módon használja a sütiket, hogy javítsa az Ön felhasználói élményét a honlapunkon, többek között:

• Elirányítják Önt a megfelelő helyre a honlapon
• Értelmezik, hogyan használja Ön a weboldalunkat
• S Releváns hirdetéseket

jelenítenek meg hirdetési partnereinken keresztül, hogy megtarthassuk Önt ügyfélként Milyen típusú sütiket használunk? Számos különböző típusú süti létezik, azonban weboldalunk a következőket használja:
• Funkcionális – Az IAHD Hungary ezeket a sütiket használja, hogy felismerjük Önt a weboldalunkon, és emlékezzünk a korábban kiválasztott preferenciáira. Ide tartozik, hogy milyen nyelvet részesít előnyben és hol tartózkodik. Az első féltől és a harmadik féltől származó sütik keveréke használatos.
• Hirdetés – Az IAHD Hungary ezeket a sütiket arra használja, hogy információt gyűjtsön a weboldalunkon tett látogatásáról, az Ön által megtekintett tartalomról, az Ön által követett linkekről, valamint az Ön böngészőjéről, eszközéről és IP címéről. Reklámcélokból IAHD Hungary az ilyen adatok bizonyos korlátozott szempontjait harmadik felekkel megosztja. A sütik révén szerzett online adatokat is megoszthatjuk hirdető partnereinkkel. Ez azt jelenti, hogy amikor egy másik webhelyet látogat meg, előfordulhat, hogy hirdetéseket jelenítünk meg a weboldalunkon folytatott böngészési mintái alapján.

A sütik kezelése

Beállíthatja, hogy böngészője ne fogadja el a sütiket, és a fenti weboldal megmondja, hogyan távolíthatja el a sütiket a böngészőjéből. Néhány esetben azonban előfordulhat, hogy a weboldalunk egyes funkciói nem működnek ennek következtében.

Más weboldalak adatvédelmi irányelvei

Az IAHD Hungary honlapja más weboldalakra mutató linkeket is tartalmazhat. Adatvédelmi szabályzatunk csak a mi weboldalunkra vonatkozik, ezért ha egy másik webhelyre mutató linkre kattint, olvassa el annak adatvédelmi szabályzatát.

Adatvédelmi irányelveink módosításai

Az IAHD Hungary rendszeresen felülvizsgálja adatvédelmi szabályzatát, és frissítéseket helyez el ezen a weboldalon.

Hogyan léphet kapcsolatba velünk

Ha bármilyen kérdése van az IAHD Hungary adatvédelmi szabályzatával, az általunk tárolt adatokkal kapcsolatban, vagy adatvédelmi jogait szeretné gyakorolni, kérjük ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.
E-mailben: info@iahd-hungary.com
Vagy írjon nekünk: A Hogyan lépjünk kapcsolatba a megfelelő hatósággal címre. Amennyiben panaszt kíván tenni, vagy ha úgy érzi, hogy az IAHD Hungary nem foglalkozott kielégítően az Ön aggodalmával, a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz fordulhat.

Nyitvatartási idő:

Hétfő – Péntek
09:00 – 17:00

+36 30 215 6489

Ha bármilyen kérdése van, kérjük lépjen kapcsolatba velünk

info@iahd-hungary.com

IAHD Hungary Kft.
13 09 200712
2161 Csomád, Levente utca 14/a

Szerzői jog2021 – IAHD HUNGARY Kft – Adatvédelmi irányelvek