ADATTÁROLÁSI

ADATTÁROLÁSI MEGOLDÁSOK

Mit tehet egy szervezet adatai biztonságban tartásáért?
Az adatok, az Ön számára egyik legfontosabb értéket jelentik, amelyre mások is vágynak, ezért ezek védelme elsődleges fontosságú kell, hogy legyen a szervezete számára. Szervezetként több lépést is tehet annak érdekében, hogy az adattárolási módszerei megvédjék ezt a fontos erőforrást.

.

- Amit csinálunk

RADIKÁLIS EGYSZERŰSÉG

A vállalati nagyméretű fájladatok bárhonnan történő kezelésének új módja.

TÁROL

Biztonságosan tárol petabájtnyi adatot a helyszínen vagy a felhőben.

KEZEL

Biztonságos hozzáférést, egyszerű felügyeletet nyújt — és mindezt egy helyen.

ÉPÍT

Automatizálja a munkafolyamatokat és fejlett API-val alkalmazásokat készít.

RADIKÁLIS EGYSZERŰ MÓDJA ANNAK, HOGY STRUKTURÁLATLAN ADATAIT BÁRMILYEN KÖRNYEZETBEN KEZELJE

Képesek vagyunk olyan egyedi, nagy teljesítményű fájl adat-környezetet létrehozni, amely hatékony adatszolgáltatásokat tartalmaz és segít Önnek a teljes adat-életciklust kezelni a felhőben és a helyi környezetekben.

.

MI AZ A FELHŐ TÁROLÓ?

Csakúgy, mint számos, elsősorban a felhőben futó szoftveres (SaaS) üzleti megoldás esetében, az üzleti tárolóalkalmazások továbbra is alkalmazkodnak az üzleti felhasználók változó igényeihez. A kis- és középvállalkozások (KKV-k) számára a felhőalapú tárolási megoldások ideálisak a távmunkások, a szétszórtan elhelyezett irodák igényeinek kielégítésére, valamint a fontos fájlok biztonságos külső biztonsági mentésének fenntartására.

Bár most minden eddiginél könnyebb felhő alapú tárolási és fájlmegosztási megoldást felállítani, döbbenetes lehet a szolgáltatások és megoldások széles skálája. Az üzleti felhőalapú tárolási megoldások legfontosabb szempontjai a hozzáférhetőség, a nyomon követhetőség és a biztonság.

A szolgáltatásokra való feliratkozáson túl a vállalkozásoknak és vezetőiknek tudniuk kell, hogy kinek a felhőjében és hol tárolják az adataikat. Ez ijesztő lehet, különösen azért, mert számos megoldás hozzáadott értéket képviselő viszonteladókra (VAR) vagy integrátorokra támaszkodik felhőalapú tárolási megoldásai előállításakor.

Az üzleti felhőalapú tárolási megoldások ma már felölelik az alapszintű és a tömeges tárolást, amelyek más megoldásokkal kezelhetők vagy funkcióközpontú platformokra vonhatók össze, amelyek integrálják a felhőalapú tárolást és a megosztási funkciókat az irodai és termelékenységi megoldásokkal.

Nyitvatartási idő:

Hétfő – Péntek
09:00 – 17:00

+36 30 215 6489

Ha bármilyen kérdése van, kérjük lépjen kapcsolatba velünk

info@iahd-hungary.com

IAHD Hungary Kft.
13 09 200712
2161 Csomád, Levente utca 14/a

Szerzői Jog 2007 – 2022 – IAHD HUNGARY Kft | Adatvédelmi irányelvek