ADAT FELDOLGOZÁS

ADAT FELDOLGOZÁS

A SZÜKSÉGES INFORMÁCIÓK

Akár nagy mennyiségű nyers adatot kezel, akár kis mennyiségű adattal foglalkozik, tudnia kell, hogy az adat átalakítás és az adatfeldolgozás létfontosságú a vállalkozása számára. A növekvő alkalmazotti bérek, rezsiköltségek és infrastrukturális terhek mellett, az adatfeldolgozási igények kiszervezése lehet a megoldás, amire Ön is törekszik.

.

ADAT FELDOLGOZÁSI SZOLGÁLTATÁSAINK

Fejlett megoldások
Ez egy teljes folyamat – a nyers adatok rögzítése, számítógépes vagy elektronikus adatfeldolgozás, átalakítás és elemzés, majd vizuális, táblázatos, vagy szöveges formátumban hasznos információként történő bemutatásuk.

- Adatfeldolgozás

Vezető adatfeldolgozó vállalat vagyunk, és számos adatfeldolgozási szolgáltatást kínálunk, mint például a következők

Képfeldolgozás

Az IAHD minden lépésnél segítséget nyújt a vállalatoknak a képszerzéstől a képadatbázisformázásig, megfizethető árakkal és rugalmas futamidővel, minden költséget és határidőt beleértve.
Az online katalógusok segítségével a vállalatok bemutathatják termékeiket a leendő vásárlóknak, és tájékoztathatják őket a legfontosabb jellemzőikről és előnyeikről. képfeldolgozási szolgáltatások segíthetnek a vállalkozásoknak termékképeiket professzionális megjelenésű katalógussá alakítani.
Képeit prezentációra kész, professzionális megjelenésűvé alakítjuk át, amelyek katalógusokra, e-kereskedelemre, promóciós tartalomra, márkahirdetési kampányokra és még sok minden másra vannak optimalizálva.

Adatbányászati szolgáltatások

Adatbányászati szolgáltatásaink a következőket tartalmazzák

Adat Deduplikáció

Az adat Deduplikációs szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek megszabadítják minden felesleges vagy nem kívánt információtól, és teljesen megtisztítják adatbázisait.

Adat deduplikációs szolgáltatásaink általános rendje a következőket tartalmazza:

Űrlapok feldolgozása

Számos formanyomtatvány-feldolgozási szolgáltatást kínálunk, amelyek minden ma elérhető formanyomtatványt lefednek, beleértve a legjelentéktelenebbeket és a legbonyolultabbakat is.

Számos űrlapot fel tudunk dolgozni, beleértve a bérszámfejtési formulákat, piackutatási űrlapokat, megrendelőlapokat, banki csekkeket, biztosítási igényeket, hitelkártya-igénylő űrlapokat és egészségre vonatkozó igénylési űrlapokat!

Megrendelés feldolgozás

We understand that order processing is one of the most vital aspects of managing a business.Transactions and order fulfillment can be an efficient experience with the right organizational methods and a team of experts handling your orders every step of the way.

A rendelésfeldolgozási szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek segítenek Önnek abban, hogy az ügyfelek rendeléseit hatékonyan és eredményesen tudja teljesíteni. Gondoskodunk arról, hogy a megrendeléseinek feldolgozása rendben legyen és így megelőzze versenytársait.

Piackutatás

Piackutatási űrlap-feldolgozási szolgáltatásaink magukban foglalják az űrlapokból, beolvasott képekből és faxokból származó információk kinyerését, valamint ezen információk digitális formátumba történő átalakítását.

Ha kiszervezi a piackutatási űrlapok feldolgozását, úgy rövid határidőkön belül kiváló eredményekhez jut.

Ez a stratégia segíthet maximalizálni az ügyfelek elégedettségét, és segít a túlélésben az egyre versenyképesebb környezetben.

Nyitvatartási idő:

Hétfő – Péntek
09:00 – 17:00

+36 30 215 6489

Ha bármilyen kérdése van, kérjük lépjen kapcsolatba velünk

info@iahd-hungary.com

IAHD Hungary Kft.
13 09 200712
2161 Csomád, Levente utca 14/a

Copyright 2007 – 2022 – IAHD HUNGARY Kft | Adatvédelmi irányelvek